SPECIAL OFFER!!!

Dapatkan Kata-Kata Hikmah Setiap Hari





Untuk mendapatkan Kata-Kata Hikmah dan info menarik ke email anda setiap hari, sila daftarkan email anda di bawah.


(Jangan lupa selepas masukkan email, buka email untuk mengesahkan pendaftaran)

Sila masukkan email anda:

Delivered by FeedBurner

Ads Google

Saturday, April 3, 2010

MYLOOK



Jom kita join MYLOOK sebagai ganti google...MYLOOK berfungsi seperti mana GOOGLE... iaitu sebagai sebuah medan untuk 'searching' apa sahaja yg kita mahu...

MYLOOK akan membayar USD 0.22 untuk setiap 1 search di mana limit sehari share yang kita boleh dapat melalui search ialah sebanyak 5 kali. So kita akan dapatlah USD1.10 sehari. Kalau nak search lebih banyak pun takpe, cuma dia akan berikan maximum bayaran cuma USD1.10. Sape nak bagi kan??? Benda ni baru lagi tak sampai sebulan. Nak kata tipu tengok register web dia makan masa berbelas tahun untuk jangka panjang tu...
Apa yang company ni lakukan adalah untuk membina 'base' pengguna "search engine" mereka sebanyak mungkin. Jika ramai pengguna mengguna "search engine" mereka, lebih banyak syarikat-syarikat antarabangsa akan menggunakan site MYLOOK untuk mengiklankan perniagaan dan produk mereka. dari sini la mereka akan agihkan pendapatan kepada kita.

TUNGGU APA LAGI JOM LA CUBA.. Cara bayaran kita tunggu email daripada MYLOOK nanti.. Manalah tahu satu hari nanti MYLOOK boleh lawan Yahoo dan Google..

Selamat mencuba, jadilah yg terawal. Peluang hanya datang sekali. Jangan lepaskan peluang ini : MYLOOK
Graf Bilangan Pengunjung Yang Melawat Blog Ini

Terima Kasih Kepada Semua yang mengunjungi Blog Saya

Ads Google

Design by : Asfandi